П’ятий кулінарний конкурс відбувся у 2019 році для всіх студентів та друзів Альянс Франсез. Цього дня відчуваються ноти чебрецю та розмарину, а аромати карамелі поширюються крізь відчинене вікно.
Це не дивно! Студенти Альянсу презентують усім страви, приготовані за французькими рецептами: середземноморський суп буябес, класичний яблучний пиріг, террін, кіш лорен, гратен дофінуа, крокембуш. Це було дуже смачно!
Гійом Поре, президент журі, суворий і толерантний, нагороджує дипломами та призами за найкращі страви.
Щороку наші студенти з нетерпінням чекають на наші вечори з французьким шеф-кухарем, французькі страви та дискусії французькою мовою. Запрошуються всі друзі Альянс Франсез Запоріжжя!